Woonverzekering Wanroij Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wanroij. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder Delta Lloyd en Interpolis die schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wanroij juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, storm, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als haarden en relaxfauteuil? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wanroij? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK en SNS bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Vinkel verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wanroij


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sint Anthonis? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Wanroij kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In veel gevallen worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Wanroij
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Wanroij zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wanroij

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Wanroij nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij handige info (of bekijk woonverzekering Stompetoren afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wanroij

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een deuk in de auto & kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.150.000 oplopend tot €3.150.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wanroij
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert en geschil over de uitkering. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €29,50 tot wel €31,80 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wanroij vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?