Woonverzekering Wassenaar Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Wassenaar. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en SNS die schade zoals storm, bliksem, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wassenaar juli 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, vandalisme, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als platenspeler of koffers? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wassenaar? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of Turien en Co werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Vogelwaarde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wassenaar


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Wassenaar? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of plundering. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Wassenaar is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Wassenaar
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Wassenaar gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wassenaar

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Wassenaar nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Sweikhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze extra polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet en sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wassenaar

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €900.000 tot €2.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,50 (per maand). Check ook Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wassenaar
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV & conflict over verzekering. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €34,65 tot en met €29,35 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wassenaar online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?