Woonverzekering Molkwerum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Molkwerum. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Europeesche en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Molkwerum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als afwasmachine en jacks? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Molkwerum? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Allsecur + ZLM zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Marle verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-molkwerum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Molkwerum kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €505.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Molkwerum
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in Molkwerum eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Molkwerum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Molkwerum nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je handige info (of bekijk woonverzekering Kruiningen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een fotocamera of een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Molkwerum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €900.000 tot ruim €3.050.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Molkwerum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever en in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €31,05 oplopend tot €35,45 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Molkwerum afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?