Woonverzekering Blaricum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Blaricum. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als Aon Direct en Turien en Co die schade als gevolg van bliksem, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Blaricum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, storm, brand, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als meubelen of koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Blaricum? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Beek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-blaricum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Blaricum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade of olie. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Blaricum kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €595.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Blaricum
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Blaricum gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Blaricum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Blaricum uitbreiden met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zuilichem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze nieuwe verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Blaricum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.500.000 tot ruim €2.850.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blaricum
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn of geschil met een verzekeraar. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €32,15 oplopend tot €28,80 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Blaricum vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering