Woonverzekering Montfoort Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Montfoort. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals Europeesche en SNS die schade veroorzaakt door brand, inbraak, water, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Montfoort april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, water, storm, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als televisie en raamventilator? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Montfoort? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals DAK en Nationale Nederlanden verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Marum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-montfoort


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Montfoort? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door brand of plundering. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Montfoort kan iedereen gebeuren. Flipperen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door lekkage. Meestal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Montfoort
Snel een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Montfoort probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Montfoort

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Montfoort aanvullen met meerdere praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Kuinre afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Montfoort

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €2.550.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Montfoort
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan reorganisatie en conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €30,60 tot wel €34,45 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Montfoort online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering