Woonverzekering Kuinre Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Kuinre. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van brand, bliksem, water, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kuinre juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, diefstal, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals boeken en sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kuinre? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Aon Direct of Verzekeruzelf.nl verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Kerk Avezaath verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kuinre


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en smeltschade. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Kuinre kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €535.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kuinre
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Kuinre zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kuinre

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Kuinre uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Hemrik afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera & viool. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kuinre

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit + ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.550.000 tot €3.700.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kuinre
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering & conflicten over erfrecht. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €35,30 oplopend tot €35,20 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kuinre op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?