Woonverzekering Oude Willem Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Oude Willem. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en OHRA die schade zoals bliksem, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oude Willem februari 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, water, brand, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als meubelen en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oude Willem? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of nowGo zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oost West en Middelbeers verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oude-willem


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oude Willem kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €665.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Oude Willem
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Oude Willem eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oude Willem

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Oude Willem uitbreiden met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Munstergeleen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oude Willem

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot wel €3.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Oude Willem
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV & geschil m.b.t. pensioen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €38,55 t/m €37,20 p/maand in februari 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oude Willem online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?