Woonverzekering Zuidveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Zuidveld. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Generali en Interpolis die schade door o.a. storm, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidveld februari 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, storm, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op spullen als muziekinstrumenten of (elektrische) dekens? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zuidveld? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Ditzo + InShared bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Woudsend verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuidveld


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Midden-Drenthe? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als stormschade of rook. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Zuidveld is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €490.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidveld
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Zuidveld gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidveld

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Zuidveld completer maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Waarder afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + sieraden. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zuidveld

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen + ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €950.000 tot ruim €2.750.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidveld
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop en de hypotheek. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €32,00 oplopend tot €33,20 p/maand in februari 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zuidveld afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering