Woonverzekering Schoorl Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schoorl. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Generali en OHRA die schade zoals brand, inbraak, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schoorl februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als koffiezetapparaat en weegschaal? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Schoorl? Start meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Allianz en SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ruurlo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-schoorl


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergen (NH.)? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of vandalisme. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Schoorl kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Meestal wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €375.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoorl
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Schoorl moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schoorl

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Schoorl completer maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Ouddorp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schoorl

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, van €1.050.000 tot €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoorl
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie & conflict over reparatie auto. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €30,65 t/m €27,20 per maand in februari 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schoorl afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering