Woonverzekering Kring van Dorth Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Kring van Dorth. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Polis Direct die schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kring van Dorth juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, storm, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals vitrages en kostuums? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kring van Dorth? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Allsecur + Lancyr hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kattendijke verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kring-van-dorth


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lochem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Kring van Dorth kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €265.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Kring van Dorth
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Kring van Dorth moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kring van Dorth

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Kring van Dorth completer maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Hellum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kring van Dorth

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit en ook ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 oplopend tot €2.900.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kring van Dorth
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan conflict met werkgever & conflict over aankoop auto. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €27,20 tot €31,55 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kring van Dorth online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?