Woonverzekering Hellum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Hellum. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals EAG Assuradeuren en Turien en Co die schade als gevolg van vandalisme, storm, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hellum april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals televisie en audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hellum? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag + Independer hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Haren verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-hellum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Slochteren? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade en olie. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hellum kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak / een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €315.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hellum
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Hellum probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hellum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Hellum complementeren met enkele handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je handige specificaties (of check details over woonverzekering Everdingen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en een verrekijker. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hellum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 tot wel €3.900.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hellum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een bank & erfafscheidingen e.d.. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €27,50 oplopend tot €26,25 p/maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hellum online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering