Woonverzekering Everdingen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,55 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Everdingen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote partijen als bijv. HEMA en ZLM die schade door o.a. water, storm, inbraak, bliksem afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Everdingen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als platenspeler of fietsen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Everdingen? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of Univé hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eeserveen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-everdingen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Vianen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en olie. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Everdingen is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €690.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Everdingen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Everdingen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Everdingen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Everdingen complementeren met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Dalen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer & drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Everdingen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.600.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Everdingen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict over wonen. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €25,20 tot wel €25,85 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Everdingen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering