Woonverzekering Berlicum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Berlicum. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Turien en Co die schade door o.a. water, inbraak, storm, vandalisme afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Berlicum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kamerplanten en tuingereedschap? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Berlicum? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Unigarant faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Balk verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-berlicum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sint-Michielsgestel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door wateroverlast en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Berlicum kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine / een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €670.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Berlicum
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Berlicum gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Berlicum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Berlicum nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zonnemaire afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Berlicum

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan krassen op de auto + kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen van €1.500.000 oplopend tot €3.300.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Berlicum
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden & verkeersongeluk. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €33,90 tot en met €35,50 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Berlicum voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?