Woonverzekering Haarzuilens Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Haarzuilens. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende aanbieders als Centraal Beheer en ING die schade veroorzaakt door water, brand, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Haarzuilens juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als vitrages en raamventilator? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Haarzuilens? Start à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Giessenburg verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haarzuilens


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Utrecht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en roet. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Haarzuilens kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €680.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Haarzuilens
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Haarzuilens gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Haarzuilens

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Haarzuilens uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Echten afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Haarzuilens

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 tot wel €4.800.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook ING.

Rechtsbijstandverzekering Haarzuilens
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie of ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €31,35 tot en met €36,45 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Haarzuilens op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering