Woonverzekering Heeten Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Heeten. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals Allsecur en InShared die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heeten juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, water, diefstal, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als frituurpan of keukentafel? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heeten? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Haarsteeg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-heeten


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Raalte? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag en roet. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Heeten kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €340.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heeten
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Heeten gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heeten

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Heeten complementeren met een paar nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Enschede afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heeten

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan krassen op de auto en geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij variërend van €1.250.000 tot ruim €2.600.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heeten
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden & als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €35,95 oplopend tot €37,80 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heeten online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering