Woonverzekering Obdam Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,10 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Obdam. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als bijv. BLG wonen en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Obdam mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, water, brand, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals oven en tuingereedschap? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Obdam? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en Reaal bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwkoop verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-obdam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Koggenland? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand of vandalisme. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Obdam kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €665.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Obdam
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Obdam probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Obdam

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Obdam completer maken met enkele nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Maasdam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Obdam

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan vlekken op kleding en smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.500.000 tot ruim €4.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Obdam
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving of conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen nogal (vanaf €32,85 oplopend tot €28,90 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Obdam online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?