Woonverzekering Nieuwkoop Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuwkoop. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Ditzo en Independer die schade door o.a. water, bliksem, inbraak, brand afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwkoop juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, diefstal, storm, water, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kruiden en fietsen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwkoop? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als De Goudse + REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Muiden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwkoop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Nieuwkoop? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als bliksem en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Nieuwkoop kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine / loslatende kit. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €305.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwkoop
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Nieuwkoop moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwkoop

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Nieuwkoop uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Liempde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwkoop

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer of medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.400.000 tot wel €2.650.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwkoop
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt of huur- en verhuurgeschillen. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €37,40 t/m €24,40 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuwkoop op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?