Woonverzekering Nijega Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Nijega. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijega juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als verlichtingsornamenten en relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nijega? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + London Verzekeringen werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Neer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nijega


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Smallingerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm of olie. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Nijega kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €645.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijega
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Nijega moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nijega

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Nijega complementeren met enkele belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Lioessens afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een iPad en een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nijega

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.400.000 tot zo’n €3.750.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Nijega
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen en terugvorderen van schade. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €36,65 oplopend tot €35,95 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nijega voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering