Woonverzekering Egchel Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Egchel. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals Ditzo en Univé die schade veroorzaakt door vandalisme, water, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Egchel juni 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, inbraak, water, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als glaswerk of Playstation? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Egchel? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en Turien en Co verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dreischor verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-egchel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Peel en Maas? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defecte magnetron? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Egchel kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €465.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Egchel
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Egchel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Egchel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Egchel nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Broeksterwoude afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Egchel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte vaas of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.500.000 tot wel €3.200.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Egchel
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan bij ontslag & geschillen met de buren. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €37,40 tot en met €26,90 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Egchel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering