Woonverzekering Broeksterwoude Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Broeksterwoude. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder Allianz en Klaverblad die schade veroorzaakt door water, brand, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Broeksterwoude mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, water, inbraak, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als computers of overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Broeksterwoude? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of nowGo hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bleiswijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-broeksterwoude


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dantumadiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Broeksterwoude is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €475.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Broeksterwoude
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Broeksterwoude moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Broeksterwoude

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Broeksterwoude aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Almelo afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Broeksterwoude

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte laptop of ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.000.000 tot zo’n €4.300.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS.

Rechtsbijstandverzekering Broeksterwoude
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis of afgenomen rijbewijs. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €28,50 tot wel €37,15 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Broeksterwoude vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering