Woonverzekering Almelo Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Almelo. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. De Goudse en ING die schade zoals inbraak, vandalisme, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Almelo juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, storm, inbraak, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals aardewerk en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Almelo? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en Independer hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Zurich verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-almelo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Almelo? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en schade door regen. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Almelo kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en loslatende kit. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €415.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Almelo
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Almelo probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Almelo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Almelo nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Westerland afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Almelo

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 tot €4.550.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,95 (per maand). Check ook Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Almelo
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €32,85 oplopend tot €28,35 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Almelo vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering