Woonverzekering Westerland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Westerland. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en SNS die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westerland juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, diefstal, brand, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als koelkast of bank? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Westerland? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en SNS hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Wagenberg verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-westerland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm of brandblussing. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Westerland is altijd een risico. Flipperen of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €655.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerland
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Westerland moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Westerland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Westerland completer maken met een paar nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Tiel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop of gitaar. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Westerland

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.450.000 tot ruim €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerland
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden of geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €24,45 oplopend tot €28,30 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Westerland afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering