Woonverzekering Stavoren Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Stavoren. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals ABN AMRO en nowGo die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stavoren juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, water, inbraak, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kapstok en overjassen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Stavoren? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd of Unigarant hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sint Odiliënberg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-stavoren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als schade door storm en plundering. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Stavoren kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan een lek dag. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €685.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Stavoren
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Stavoren zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Stavoren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Stavoren completer maken met meerdere nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Reek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Stavoren

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.200.000 tot €3.800.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Stavoren
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen en conflict over aankoop auto. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €31,05 tot €30,65 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Stavoren voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering