Woonverzekering Sint Odiliënberg Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,05 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Sint Odiliënberg. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als FBTO en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Odiliënberg juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, diefstal, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals game consoles of autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sint Odiliënberg? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Scharnegoutum verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-sint-odilienberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Roerdalen? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en schade door regen. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Sint Odiliënberg kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €395.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Odiliënberg
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Sint Odiliënberg gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Odiliënberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Sint Odiliënberg completer maken met enkele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Overdinkel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een tablet + viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sint Odiliënberg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €5.000.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Odiliënberg
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en conflict met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €36,35 t/m €24,85 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sint Odiliënberg online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?