Woonverzekering Schoonrewoerd Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Schoonrewoerd. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven als bijv. Generali en Lancyr die schade veroorzaakt door storm, bliksem, water, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schoonrewoerd juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, inbraak, storm, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals grammofoonplaten en kampeeruitrusting? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Schoonrewoerd? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren + Independer werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Rutten verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-schoonrewoerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leerdam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of keukenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Schoonrewoerd kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Normaliter wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Vaak is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €420.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoonrewoerd
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Schoonrewoerd zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schoonrewoerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Schoonrewoerd nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Oud-Vossemeer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader of sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Schoonrewoerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 tot zo’n €4.550.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoonrewoerd
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschillen binnen de familie en conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €24,05 tot €38,15 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schoonrewoerd op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering