Woonverzekering Andel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Andel. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als bijv. Generali en nowGo die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Andel mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als broodrooster en sofa? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Andel? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + London Verzekeringen hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Noord-Brabant verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-andel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Woudrichem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Andel kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €495.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Andel
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Andel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Andel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Andel complementeren met diverse nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Wier afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Andel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.550.000 tot wel €4.500.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Andel
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met makelaar. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €35,85 tot €33,05 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Andel afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?