Woonverzekering Noord-Brabant Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Noord-Brabant. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars als Bovag en ZLM die schade door o.a. bliksem, water, vandalisme, storm dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Noord-Brabant mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, water, diefstal, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als serviesgoed en weegschaal? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Noord-Brabant? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of Zelf werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zeijerveld verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noord-brabant


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noord-Brabant? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of vlam in de pan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Noord-Brabant kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of bevroren leidingen. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €410.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Noord-Brabant
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Noord-Brabant zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Noord-Brabant

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Noord-Brabant aanvullen met extra praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Waskemeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Noord-Brabant

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.400.000 tot zo’n €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Noord-Brabant
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag & als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €26,50 tot €35,15 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Noord-Brabant online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering