Woonverzekering Zeijerveld Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zeijerveld. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als HEMA en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, bliksem afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zeijerveld mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, vandalisme, brand, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als platenspeler en schoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zeijerveld? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of Turien en Co zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Corle verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-zeijerveld


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Assen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem of rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Zeijerveld is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis regel je via de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €450.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeijerveld
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Zeijerveld gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zeijerveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Zeijerveld nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je handige info (of bekijk woonverzekering Voerendaal afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zeijerveld

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €2.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer.

Rechtsbijstandverzekering Zeijerveld
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente of conflict met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €29,25 tot €29,95 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zeijerveld vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering