Woonverzekering Terhole Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Terhole. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als bijv. Ditzo en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, storm, brand afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Terhole april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, storm, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kruiden en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Terhole? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Bovag of Independer zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Startenhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-terhole


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hulst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of spelen met vuur? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Terhole kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of een lekkende kraan. Typische schade is onbruikbare meubels. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €540.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Terhole
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Terhole probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Terhole

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Terhole completer maken met additionele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Rucphen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke polis staat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Terhole

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas en het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking van €1.550.000 tot wel €2.500.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terhole
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering en geschil m.b.t. pensioen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €25,15 tot €32,35 p/maand in april 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Terhole voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?