Woonverzekering Maren-Kessel Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Maren-Kessel. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende partijen als bijv. Bruns ten Brink en nowGo die schade door o.a. inbraak, water, storm, brand dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maren-Kessel juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals verlichtingsornamenten of schrijfmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Maren-Kessel? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + ZLM hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Linne verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-maren-kessel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oss? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Maren-Kessel is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag / Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €430.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Maren-Kessel
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Maren-Kessel moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Maren-Kessel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Maren-Kessel nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Kampen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Maren-Kessel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels + kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 oplopend tot €3.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Maren-Kessel
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag en schade of letsel in verkeer. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €37,55 oplopend tot €30,20 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Maren-Kessel op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering