Woonverzekering Linne Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Linne. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en SNS die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Linne mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als albums en centrifuge? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Linne? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en ING verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Langenboom verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-linne


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Maasgouw? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en diefstal. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Linne is altijd een risico. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €495.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Linne
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Linne zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Linne

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Linne aanvullen met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Horssen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke moduleis er bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Linne

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere krassen op de auto & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €2.500.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (per maand). Check ook Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Linne
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst of bij aankoop van een huis. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €33,00 oplopend tot €38,60 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Linne afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering