Woonverzekering Neerijnen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Neerijnen. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als Allsecur en SNS die schade door o.a. water, vandalisme, storm, brand verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Neerijnen mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als oven of badkameraccessoires? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Neerijnen? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + OHRA verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Merkelbeek verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-neerijnen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Neerijnen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. bliksem of brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Neerijnen kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €640.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Neerijnen
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Neerijnen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Neerijnen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Neerijnen aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Langeweg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Neerijnen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.150.000 tot ruim €4.400.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Neerijnen
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel of conflicten over huur. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies schommelen enorm (vanaf €27,30 tot wel €25,95 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Neerijnen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering