Woonverzekering Merkelbeek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Merkelbeek. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als bijv. Allianz en Verzekeruzelf.nl die schade zoals storm, vandalisme, water, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Merkelbeek juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, inbraak, diefstal, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals aquarium en keukentafel? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Merkelbeek? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + Reaal zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Luyksgestel verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-merkelbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Onderbanken? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm of ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Merkelbeek kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. In de regel worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €370.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Merkelbeek
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Merkelbeek gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Merkelbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Merkelbeek complementeren met additionele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Knegsel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera & sieraden. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Merkelbeek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 oplopend tot €2.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Merkelbeek
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk en geschil met een verzekeraar. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf zo’n €27,10 t/m €33,70 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Merkelbeek voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering