Woonverzekering Luyksgestel Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,75 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Luyksgestel. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder Bruns ten Brink en Klaverblad die schade zoals brand, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Luyksgestel mei 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als potten en kampeeruitrusting? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Luyksgestel? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en SNS werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Leur verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-luyksgestel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bergeijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of brandblussing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Luyksgestel kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €270.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Luyksgestel
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Luyksgestel moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Luyksgestel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Luyksgestel completer maken met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij praktische info (of bekijk woonverzekering Jaarsveld afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra polis is er bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Luyksgestel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan kapotte apparatuur of ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.300.000 oplopend tot €4.450.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Luyksgestel
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten of als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €31,45 oplopend tot €33,70 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Luyksgestel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?