Woonverzekering Herbaijum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Herbaijum. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als bijv. Ditzo en SNS die schade veroorzaakt door brand, bliksem, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Herbaijum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals meubelen en kinderwagen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Herbaijum? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + Zelf bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hasselt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-herbaijum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Franekeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Herbaijum is altijd een risico. Openwrikken of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €530.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Herbaijum
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Herbaijum probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Herbaijum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Herbaijum completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Ferwert afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Herbaijum

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot ruim €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,55 (per maand). Check ook Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Herbaijum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan problemen op het werk en schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (beginnend bij €36,20 tot en met €27,65 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Herbaijum online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering