Woonverzekering Stolwijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Stolwijk. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals Avéro Achmea en Reaal die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, brand, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stolwijk mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, water, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als tv en lingerie? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Stolwijk? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Slootdorp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-stolwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vlist? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Stolwijk is altijd een risico. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €585.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stolwijk
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Stolwijk gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stolwijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Stolwijk complementeren met een paar interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Rhoon afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Stolwijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.100.000 tot €4.650.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stolwijk
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering & verkeersongeluk. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €27,95 tot €25,85 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Stolwijk vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering