Woonverzekering Rhoon Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Rhoon. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Aon Direct en ZLM die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rhoon juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, inbraak, brand, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als tv en linnen- en beddengoed? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Rhoon? Begin direct met meteen onze vergelijker! Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en Klaverblad hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Pernis verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-rhoon


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Albrandswaard? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door storm en vandalisme. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Rhoon kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Denk maar aan een lek dag. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €305.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Rhoon
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Rhoon moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Rhoon

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Rhoon completer maken met additionele praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Noordwolde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rhoon

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere kapotte apparatuur & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij van €1.550.000 oplopend tot €2.900.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rhoon
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies variëren significant (startend vanaf €26,65 t/m €24,65 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rhoon online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?