Woonverzekering Angeren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Angeren. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aegon en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, bliksem, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Angeren mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, brand, water, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als oven of autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Angeren? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO + Klaverblad hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Aagtekerke verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-angeren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaard? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Angeren kan iedereen gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €300.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Angeren
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Angeren zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Angeren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Angeren uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Wijdenes afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Angeren

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.450.000 tot ruim €2.800.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Angeren
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €35,60 t/m €28,60 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Angeren op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering