Woonverzekering Varsseveld Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Varsseveld. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars als Europeesche en Zelf die schade door o.a. storm, water, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Varsseveld juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, water, brand, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als game consoles of keukentafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Varsseveld? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals ANWB en Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Tilligte verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-varsseveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oude IJsselstreek? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Varsseveld is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Meestal wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €415.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Varsseveld
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Varsseveld gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Varsseveld

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Varsseveld complementeren met een paar nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Sijbekarspel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze unieke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Varsseveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit en medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.500.000 tot €4.150.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,00 (per maand). Check ook Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Varsseveld
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan bij ontslag of conflict over wonen. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €27,45 tot €28,05 p/maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Varsseveld afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering