Woonverzekering Sijbekarspel Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Sijbekarspel. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals De Goudse en OHRA die schade door o.a. bliksem, water, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sijbekarspel juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als spelcomputers of schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sijbekarspel? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals FBTO en London Verzekeringen bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Saasveld verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sijbekarspel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Medemblik? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Sijbekarspel is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningloopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een kapotte kit voeg. Typische schade is een kapotte wasmachine. In de regel wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €320.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Sijbekarspel
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Sijbekarspel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sijbekarspel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Sijbekarspel uitbreiden met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Oudenhoorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis is er bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sijbekarspel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €900.000 tot wel €3.200.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sijbekarspel
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert & huur- en verhuurgeschillen. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €27,55 tot en met €26,85 p/maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sijbekarspel op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?