Woonverzekering Oudenhoorn Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Oudenhoorn. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Polis Direct die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oudenhoorn maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, water, brand, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als pc of dressoir? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Oudenhoorn? Start direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als ANWB + Klaverblad hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oosterhout verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oudenhoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bernisse? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en plundering. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brandstichting? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oudenhoorn kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €555.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudenhoorn
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Oudenhoorn probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oudenhoorn

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Oudenhoorn completer maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Nederweert afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudenhoorn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 tot ruim €4.250.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,75 (per maand). Check ook Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudenhoorn
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst en conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €25,40 tot wel €27,25 p/maand in maart 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oudenhoorn voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?