Woonverzekering Nederweert Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nederweert. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals Aon Direct en Lancyr die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, water, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nederweert juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als haarden en centrifuge? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nederweert? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + Interpolis hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Mensingeweer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nederweert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Nederweert? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door stormschade of schade door regen. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Nederweert kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €620.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nederweert
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Nederweert moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nederweert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Nederweert complementeren met verschillende nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Langenboom afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad of kleding. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nederweert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.550.000 tot ruim €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Nederweert
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflicten consumentenaankopen en de hypotheek. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €33,55 t/m €37,55 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nederweert afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?