Woonverzekering Mensingeweer Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Mensingeweer. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Europeesche en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, inbraak, storm afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Mensingeweer juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, inbraak, brand, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als verlichtingsornamenten en dressoir? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Mensingeweer? Start vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Aegon + Verzekeruzelf.nl faciliteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lutten verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-mensingeweer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Marne? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Mensingeweer kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €520.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mensingeweer
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Mensingeweer moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Mensingeweer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Mensingeweer complementeren met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Kloosterhaar afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mensingeweer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een onbruikbare bank + kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €4.800.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mensingeweer
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & conflict over verzekering. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,05 t/m €33,15 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Mensingeweer op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering