Woonverzekering Landhorst Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Landhorst. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen waaronder FBTO en OHRA die schade veroorzaakt door inbraak, water, brand, storm verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Landhorst mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, storm, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals stoffering en koffers? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Landhorst? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + nowGo verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Klein Zundert verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-landhorst


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sint Anthonis? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of brandblussing. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of vlam in de pan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Landhorst kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €380.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Landhorst
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Landhorst eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Landhorst

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Landhorst aanvullen met verschillende nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Herwijnen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet & gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Landhorst

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.050.000 tot ruim €4.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Landhorst
De rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & conflict over aankoop auto. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €35,55 tot en met €32,70 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Landhorst voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering