Woonverzekering Herwijnen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Herwijnen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals DAK en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Herwijnen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, water, brand, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vazen en geyser/boiler? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Herwijnen? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of Independer hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Hee verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-herwijnen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lingewaal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade en ontploffing. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Herwijnen kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €325.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Herwijnen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Herwijnen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Herwijnen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Herwijnen aanvullen met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Formerum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone & gitaar. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Herwijnen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop + kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot ruim €3.400.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Herwijnen
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan studiefinanciering & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €25,15 oplopend tot €28,85 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Herwijnen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering