Woonverzekering Wapenveld Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,50 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wapenveld. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. water, vandalisme, brand, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wapenveld februari 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als mixer of relaxfauteuil? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Wapenveld? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink of InShared werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vinkeveen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wapenveld


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heerde? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als aanrijding of aanvaring of vandalisme. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wapenveld kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €365.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wapenveld
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Wapenveld gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wapenveld

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Wapenveld nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Stramproy afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wapenveld

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.400.000 tot wel €3.050.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wapenveld
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever en schade of letsel in verkeer. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €38,30 tot en met €33,70 p/maand in februari 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wapenveld online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?