Woonverzekering Den Bommel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Den Bommel. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als HEMA en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, storm, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Den Bommel juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als computers of servies? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Den Bommel? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of Nederlanden van Nu hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Cruquius verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-den-bommel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als stormschade of roet. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Den Bommel is altijd een risico. Openwrikken of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Normaliter worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €390.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Bommel
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Den Bommel moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Den Bommel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Den Bommel uitbreiden met meerdere nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Beltrum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet of viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Den Bommel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.100.000 tot €2.650.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Bommel
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan medische fout & conflicten over huur. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €28,10 t/m €24,90 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Den Bommel online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?