Woonverzekering Oldeberkoop Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Oldeberkoop. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders waaronder Allianz en Univé die schade als gevolg van bliksem, inbraak, vandalisme, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oldeberkoop juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. brand, storm, diefstal, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals televisie en tablet? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Oldeberkoop? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Univé faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nijeholtwolde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-oldeberkoop


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ooststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oldeberkoop is altijd een risico. Openwrikken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €660.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldeberkoop
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Oldeberkoop eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oldeberkoop

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Oldeberkoop completer maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Mariaparochie afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oldeberkoop

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel + kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.350.000 tot ruim €3.650.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldeberkoop
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever of ingevorderd rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €37,05 t/m €30,65 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oldeberkoop voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?