Woonverzekering Veenhuizen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Veenhuizen. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders als EAG Assuradeuren en Interpolis die schade door o.a. bliksem, water, storm, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Veenhuizen juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, water, inbraak, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als televisie en hobby-artikelen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Veenhuizen? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + InShared faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tjalleberd verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-veenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordenveld? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door storm en roet. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Veenhuizen kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming en gesprongen leidingen. Typische schade is opbollend laminaat. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €250.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Veenhuizen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Veenhuizen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Veenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Veenhuizen nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Sint Agatha afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Veenhuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte vaas & ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 tot zo’n €3.950.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,35 (per maand). Check ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veenhuizen
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag en conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei modules.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €35,70 tot en met €28,40 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Veenhuizen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?