Woonverzekering Wezuperbrug Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Wezuperbrug. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, bliksem, brand, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wezuperbrug maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, storm, water, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals pc of lingerie? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wezuperbrug? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea en Lancyr faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Warstiens verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wezuperbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door bliksem of roet. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Wezuperbrug is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €305.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wezuperbrug
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Wezuperbrug gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wezuperbrug

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Wezuperbrug nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Toornwerd afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een navigatieapparaat & een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wezuperbrug

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 tot wel €3.050.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Wezuperbrug
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn of conflict met een automobilist. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €24,60 t/m €27,50 per maand in maart 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wezuperbrug vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering